Πραγματοποίηση εκδήλωσης:
Τελετή Μνήμης για τους εκτελεσθέντες στον Ελικώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, η τελετή μνήμης και τιμής για τους 14 εκτελεσθέντες στον Ελικώνα (Ζερίκι) στις 25 Μαΐου 1942 από τα ιταλικά φασιστικά στρατεύματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι: η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, οι βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Ν. Θηβαίος και Α. Κουτσούμπας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς κ. Νίκη Δήμου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς κ. Χρύσα Καντά και εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων η κ. Σταυρούλα Πούλου και ο κ. Κωνστναντίνος Πούλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, δημοτικοί σύμβουλοι, απόγονοι των εκτελεσθέντων και πολλοί δημότες.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η εκπαιδευτικός κ. Σοφία Κορογιάννου – Μακρή,  ενώ την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ , ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Με πολύ κόσμο, ωραία ατμόσφαιρα , εξαιρετικά τραγούδια και γλέντι μέχρι το πρωί. Το φαγητό ήταν πολύ προσεγμένο και το μουσικό σχήμα με την Αγγέλα Παπαδά συνέβαλαν στο να απογειωθεί το γλέντι..  Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη , αισιοδοξία και λιγότερα προβλήματα το 2019!

Close Menu