«ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ … Ο ΓΑΜΟΣ» Θεατρική Παράσταση 30/11/2019,

Ο Σύλλογος Ελικωνίων θα παρευρεθεί στον Γάμο του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ και σας προσκαλεί να έρθετε κι εσείς!
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας πάμε θέατρο!
Επιλέξαμε για εσάς την επίκαιρη πολιτική σάτιρα «Του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ».
Πληροφορίες – Κρατήσεις στα τηλέφωνα:
6932526742 Ντίνα Πούλου
6945548541 Μαρία Κορογιάννου
Με την ποιότητα και σφραγίδα του Erato Top Tours.
Η People Entertainment Group παρουσιάζει σε μια μεγάλη παραγωγή την πολιτική σάτιρα «Του Κουτρούλη ο Γάμος» σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη από τις 26 Οκτωβρίου στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου». Η Σμαράγδα Καρύδη επιλέγει για πρώτη φορά να σκηνοθετήσει την εμβληματική κωμωδία και πρωταγωνιστεί στη παράσταση μαζί με τον Νίκο Κουρή στον ρόλο του Κουτρούλη. Μαζί τους μια ομάδα καταξιωμένων αλλά και νεότερων ηθοποιών και μουσικών που παίζει , χορεύει , τραγουδάει και ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης σε μουσική του Μίνωα Μάτσα.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Μανώλης Κουτρούλης, ένας ευκατάστατος ράφτης απ’ τη Σύρο, φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο.

Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη.

Η Σμαράγδα Καρύδη δημιουργεί μια παράσταση που φωνάζει θέατρο σε αυτή την πρώτη της φορά και διαχειρίζεται με σύνεση μια γλώσσα καθαρεύουσας με ένα χιούμορ πολύ σύγχρονο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ : Σμαράγδα Καρύδη

Πραγματοποίηση εκδήλωσης:
Τελετή Μνήμης για τους εκτελεσθέντες στον Ελικώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, η τελετή μνήμης και τιμής για τους 14 εκτελεσθέντες στον Ελικώνα (Ζερίκι) στις 25 Μαΐου 1942 από τα ιταλικά φασιστικά στρατεύματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι: η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, οι βουλευτές Βοιωτίας κ.κ. Ν. Θηβαίος και Α. Κουτσούμπας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς κ. Νίκη Δήμου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς κ. Χρύσα Καντά και εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων η κ. Σταυρούλα Πούλου και ο κ. Κωνστναντίνος Πούλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων, δημοτικοί σύμβουλοι, απόγονοι των εκτελεσθέντων και πολλοί δημότες.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η εκπαιδευτικός κ. Σοφία Κορογιάννου – Μακρή,  ενώ την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ , ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Με πολύ κόσμο, ωραία ατμόσφαιρα , εξαιρετικά τραγούδια και γλέντι μέχρι το πρωί. Το φαγητό ήταν πολύ προσεγμένο και το μουσικό σχήμα με την Αγγέλα Παπαδά συνέβαλαν στο να απογειωθεί το γλέντι..  Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη , αισιοδοξία και λιγότερα προβλήματα το 2019!

Close Menu